Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся онлайн-семінар для платників податків Ріпкинської, Добрянської та Любецької територіальних громад

опубліковано 21 серпня 2024 о 14:16

З новаціями в електронних податкових сервісах ДПС познайомила учасників Людмила Гординська, начальник управління податкових сервісів. Фахівець пояснила переваги та сучасні можливості дистанційного спілкування з податковими органами та самостійного отримання платниками відомостей щодо себе.
Про нарахування мінімального податкового зобов’язання фізичним особам – громадянам розповіла Наталія Приходько, заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування  фізичних осіб.

Як проводяться фактичні перевірки у 2024 році та про найбільш поширені помилки платників, що виявляються під час фактичних перевірок, проінформувала Катерина Кисленко, головний державний інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту.

Неллі Крись, заступник начальника відділу моніторингу операцій і ризиків та роботи з ризиками управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків, пояснила питання реєстрації податкових накладних та подання Таблиці даних платника податків.

Нагадуємо, що у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області працюють телефонні «гарячі лінії» для оперативного надання платникам податків роз’яснень з податкових питань.

Інформація та номери телефонів розміщені на субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області у розділі Контакти.