Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Менське управління повідомляє про стан погашення податкового боргу по податках і ЄСВ

опубліковано 24 липня 2020 о 14:37

Платниками Менського управління Головного управління ДПС у Чернігівській області в першому півріччі 2020 року в рахунок погашення податкового боргу по податках і зборах сплачено до бюджетів усіх рівнів 3,6 млн грн, в т.ч. скорочено заборгованість з єдиного внеску на 1,0 млн гривень.

Загальна кількість боржників юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців із сумою боргу до 1 тис. грн. станом на 01.07.2020 року склала 438 шт.

З початку року Менським управлінням направлено 168 податкових вимог платникам податків та 379 вимог по єдиному соціальному внеску.

У січні-червні 2020 року Менським управлінням видано 206 довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Про наявність або відсутність заборгованості можна дізнатись в «Електронному кабінеті платника» або безпосередньо звернувшись до органу ДПС з заявою встановленого зразка за формою згідно з додатком № 2 до Порядку надання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 03.09.2018 №733 у паперовій або електронній формі.