Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Практикум від податківців: як скористатись сервісом ДПС України «Електронний кабінет» для подання податкової звітності

опубліковано 25 листопада 2021 о 11:54

Нещодавно фахівцями  Ріпкинської ДПІ проведено практикум для комунальних підприємств та закладів громад, щодо електронного звітування, функціонування електронних сервісів та кампанії одноразового( добровільного) декларування. В ході спілкування  розповіли про особливості подання звітності через Електронний кабінет, порядок реєстрації касових апаратів, порядок надання одноразової (добровільної) декларації.  

Старший державний інспектор Юрій Мартинович  надав представникам громад практичну допомогу  по формуванню звітних документів  у Електронному кабінеті, продемонстрував учасникам зоходу алгоритм подання одноразової (добровільної) декларації.  

Більш детальну інформацію з питань одноразового(спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету громадяни можуть отримати на  офіційному веб-порталі ДПС України.  Банер «Одноразове добровільне декларування» https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilndeklaruvannya.

У розділах банеру (Нормативно-правові акти, Повідомлення, Роз’яснення для платників, Аналітичні дані, Зворотній зв’язок, Подати декларацію) акумульована найбільш актуальна та затребувана інформація з даного питання.