Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про проведення тренінгу для платників податків у Носівській ДПІ

опубліковано 23 листопада 2022 о 10:07

В центрі обслуговування платників Носівської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області  було проведено тренінг для місцевих платників податків на тему «Електронні сервіси ДПС України, переваги подання звітості в електроному вигляді, новації в застосуванні РРО/ПРРО та особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів».

Під час заходу начальник Носівської ДПІ Олександр Адаменко ознайомив  платників податків з наявними електронними сервісами ДПС,  їх  можливостями та  перевагами використання. Зокрема присутнім була нагадана інформація, як отримати електронний цифровий підпис для його подальшого використання в Електронному кабінеті, як отримати довідку про доходи, не відвідуючи податкову, дізнатися про майнові податки та як сплатити їх онлайн, або як за допомогою електронних сервісів перевірити свого бізнес-партнера. Також було повідомлено, що отримати інформацію в режимі реального часу про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, про результати обробки документів можна за допомогою електронного сервісу – «InfoTAX».

Крім того, були розглянуті питання застосування ПРРО/РРО, в яких випадках застосування ПРРО/РРО платниками є обов’язковим та як зареєструвати програмний РРО.