Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Допомогу платникам щодо реєстрації РРО та ПРРО надають фахівці Менської ДПІ!

опубліковано 19 вересня 2023 о 10:11

Фахівці Менської ДПІ Головного управління  ДПС у Чернігівській області проводять щоденні тренінги щодо реєстрації програмних РРО платниками податків, а також надають практичну допомогу по  поданню звітності за допомогою «Електронного кабінету».

До кожного платника доводиться  інформація про особливості та функціонал як класичного, так і програмного касового апарату, щоб підприємець обрав саме той розрахунковий реєстратор, який оптимально підійде для ведення його виду діяльності.

До відома  підприємців також доводять, що програмне РРО  надається податковою службою безкоштовно. Придбання такого ПРРО не потребує фінансових витрат та спеціальних навичок користувача, а завантажити його можна на вебпорталі ДПС, на головній сторінці наявна вкладка «Програмні РРО», що містить актуальну та вичерпну інформацію щодо застосування програмного забезпечення, а також відповіді на питання суб’єктів господарювання.

У ході тренінгу  була надана практична допомога в реєстрації програмних РРО та поданню податкової звітності за допомогою «Електронного кабінету».

На завершення заходу  всім присутнім платникам нагадали про податкову знижку та можливість проведення звірки з податку на нерухоме майно та земельного податку.