Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як зареєструвати ПРРО пояснили у Бобровицькій ДПІ

опубліковано 20 листопада 2023 о 16:07

Податківці Бобровицької ДПІ ГУ ДПС у Чернігівській  області активно проводиться роз’яснювальна робота щодо застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій та новацій Закону України від 30.06.2023 №3219-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану” 

Днями начальник Бобровицької  ДПІ Юлія Яриловець провела тренінг-навчання на тему: «Реєстрація програмного реєстратора розрахункових операцій» та надала практичну допомогу продемонструвавши покрокову реєстрацію програмного РРО.

Також у ході зустрічі податківець звернула увагу на норми Закону України від 30 червня 2023 року №3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування в період воєнного стану», зокрема стосовно застосування РРО та ПРРО платниками єдиного податку, обов’язкову сплату єдиного податку фізичними особами підприємцями, тощо. 

На прикінці зустрічі присутнім розповіли про можливість завантажити мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС на телефони як на платформі Android, так і  IOS. «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем. Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.